Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Νέα χτενίσματα του 2016:

Κοτσίδα και πλεξούδες

tasis modas xtenismata 2016pleksoudes 2016
Οι πλεξούδες είναι μία από τις τάσεις της μόδας που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τύποι για να διαλέξεις, που πάντα το χτένισμα σου θα δείχνει διαφορετικό και ταυτόχρονα τόσο όμορφο. Και οι αλογοουρές όμως είναι σταθερή αξία, είτε τα μαλλιά σου έχουν όλα το ίδιο μήκος είτε έχεις κάποια φράντζα ή αφέλειες.

Μακριές αφέλειες – Φράντζα

xtenismata afelies frantza 2016
Μπορεί να τις αποφεύγεις τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και η θερμοκρασία δεν σε βοηθάει να δείχνουν πάντα περιποιημένες, αλλά τον φετινό χειμώνα μπορείς να τις εντάξεις στο κούρεμα σου και να είσαι απόλυτα in-fashion.

60s και Retro hairstyles

60s xtenismata retro hairstyles fthinoporo 2015
Όπως αναφέραμε και στα trends για τα ρούχα, όλες οι προτάσεις για το 2015 – 2016 είναι εμπνευσμένες από την εποχή των 60s και 70s, ενώ υπάρχουν και μερικές από τα 80s. Οπότε όσες θέλανε να δοκιμάσουν την μόδα που είχε επαναφέρει η Amy Winehouse, αυτή είναι η ευκαιρία τους. Πραγματικά πιστεύω πως αυτές ήταν οι πιο στυλάτες εποχές, δεν συμφωνείς;

Faux Bob Hairstyles

Bob Hairstyles ximonas 2016
Τέλος, τα κοντά κουρέματα είναι πάντα πολύ στυλάτα, αλλά επειδή δεν έχουμε όλες το κουράγιο να κόψουμε τις κοτσίδες μας, από φέτος μπορούμε να ακολουθήσουμε την συγκεκριμένη πρόταση, κατά την οποία μπορείς να μαζεύεις τα μαλλιά σου προς τα μέσα, κάνοντας τα να δείχνουν σαν να έχεις ένα bob κούρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου